Από τη στιγμή που το “κουρτινάκι…” αντικαταστάθηκε από το fb κάποιες ειδήσεις αποκτούν ευρύτερο ενδιαφέρον.
Την παρακάτω είδηση την αλιεύσαμε στο fb και μας την προσφέρει κάποια κυρία από κοντινό χωριό της περιοχής μας.
Την αποτυπώνουμε με ενδιαφέρον…
Αγαπητοί χωριανοί,
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτό που μου συνέβη σήμερα το απόγευμα.
Αύριο ξημερώνει Ψυχοσάββατο κανονικά Παρασκευή απόγευμα είχαμε εσπερινό. Η δική μου παρέα 4-5 γυναίκες ετοιμάσαμε τα πάντα για την εκκλησία και μαθαίνω 5 παρά τέταρτο από το ζαχαροπλάστη μου που πήγα να πάρω τα κόλλυβα ότι δε γίνεται ούτε εσπερινός ούτε λειτουργία.
Εσείς τι λέτε δε θα έπρεπε το εκκλησιαστικό συμβούλιο από τη στιγμή που ο πάτερ Ιωάννης είχε πρόβλημα υγείας να μας ενημερώσει?
Και να τρέχουμε και να βρίσκουμε τις πόρτες κλειστές και αναγκαστήκαμε να τρέχουμε να βρούμε εκκλησία να αφήσουμε τα πρόσφορα και τα κόλλυβα.
Τα συμπεράσματα δικά σας!!